X

TDC

TDC ta'r hånd om Træfpunkt

En gruppe mennesker

TDC vil stramme op på sikkerheden for børn og unge på Træfpunkt. Baggrunden er en ny bog, der fortæller om ældre mænd, der bruger Træfpunkt til at møde og lokke unge piger.

TDC har foretaget stikprøvekontroller på Træfpunkt i al den tid, det har eksisteret og har aldrig konstateret ulovligheder. Stikprøvekontrollerne fortsætter.

Red Barnets gode idéer
TDC vil tage et møde med Red Barnet for at diskutere sikkerheden på Træfpunkt, fortæller TDC's kommunikationschef Tina Christel Kristensen.

- Red Barnet har kritiseret forholdene på Træfpunkt. Nu mødes vi med dem for at diskutere deres idéer til, hvordan vi kan gøre Træfpunkt så sikkert som muligt, siger hun.

- Det er i alles interesse, at Træfpunkt ikke bliver brugt til ulovlige formål. Derfor ændrer vi snarest muligt en række ting på Træfpunkt, forklarer Tina Christel Kristensen.

Advarsel og lovgivning
TDC har valgt helt at fjerne den kategori på Træfpunkt, der hedder 'Unge'. Det gør det sværere for 'de forkerte' at møde fx unge piger.

Samtidig vil TDC lægge en standardbesked ind på Træfpunkt, som skal advare alle brugerne mod at give personlige oplysninger til fremmede. Det skal også fremgå, at man som bruger af Træfpunkt er underlagt gældende lovgivning.