X

Pressemeddelelser

TDC Mobil forbedrer Mixit

9. juli 2003


TDC Mobils gør det selv-abonnement Mixit bliver nu forbedret, idet kunderne fra i dag kan vælge mellem to betalingsformer - enten kontant eller via regning. Med den kontante betalingsform kan kunderne tanke taletid på nettet. Dermed opnår kunderne samme lave priser, som hele tiden har kendetegnet Mixit.

"Når man vælger den kontante betalingsform, er det meget simpelt. Der er ikke noget abonnement, man får ingen regninger, og man kan tanke taletid på nettet, når man har lyst. Derfor er det samme pris, ligegyldig hvilken betalingsform, man vælger på Mixit, dvs. en minutpris på 1,20 kr. og 25 øre pr. sms. Og med de ekstra valgmuligheder mener jeg, at vi har gjort Mixit til et endnu bedre produkt," siger Anders Christjansen, vicedirektør i TDC Mobil.

"Med den kontante betalingsform på Mixit kan man hele tiden holde snor i sit forbrug, fordi man kun kan tale for det beløb, man har tanket på sit kort. Det er en fordel for forældre, der gerne vil sørge for, at børnenes mobilforbrug ikke løber løbsk. Det giver også en stor tryghed, når man tager på ferie i udlandet. Og skulle man få brug for mere taletid, mens man nyder solen i Sydeuropa, så kan man altid få tanket op fra den nærmeste computer med internetadgang," siger Anders Christjansen.

Kunder, der i dag benytter sig af TDC Mobils velkendte taletidskort Mobiltid, kan konvertere til Mixit med kontant betalingsform og samtidig få overskydende minutter og sms overført.

Læs mere om de nye muligheder med Mixit på mixit.dk.


Yderligere oplysninger:TDC's pressesekretariat, tlf. 33 43 73 37

Pressekontakt

TDC's pressesekretariat er åbent alle hverdage i tidsrummet 08.00 til 16.30. Du kan dog altid kontakte os døgnet rundt på 70 20 35 10.

Du er naturligvis også velkommen til at kontakte en af os direkte.

Pressesekretariatet kan ikke besvare kundehenvendelser.
Der henvises i stedet til 80 80 80 80.

TDC A/S
TDC Presse
Teglholmsgade 1, G-455
0900 København C

Tlf.: 70 20 35 10
Fax: 70 23 72 98
E-mail: tdcpresse@tdc.dk

  • TDC A/S
  • Teglholmsgade 1
  • 0900 København C
  • CVR: 14773908
  • tdc@tdc.dk